De Cavalerie gaat naar zee

Zicht op zee

De Lichte Cavalerie gaat naar zee en neemt mee: het hele hebben en houden. Na zeven jaar Gelijkheidstraat verhuizen we twee straten verder mét zicht op zee. Going up in life (’t is ook op het derde verdiep). Vanaf nu vindt u ons aan de Northlaan 2 met zicht op de stijgende zeespiegel.

Starend naar de horizon werken we daar dan naarstig verder aan projecten te lande en te velde.  Voor Madoc werken we verder aan de nieuwe versie van de Plantentuin Meise. Deze zomer werden de verhalen in het immense plantenpaleis afgerond, dit najaar gaat de nieuwe website (ism oude bekenden van Peppered) de lucht in.

Schermafdruk 2018-08-13 14.34.48

 

Het Ensorhuis Oostende krijgt ook  vorm, kleur en inhoud en gaat, als de goden ons goed gezind zijn, zomer 2019 open.

foto copyright Benny Proot

Verder zijn we dit najaar ook te vinden in Leuven, waar een nieuwe podiumkunsten site op de tekentafel ligt, in Gent waar KANTL werkt aan een interactieve kennismaking met het canon van de Nederlandse Literatuur en op de thuisplaat werken we ook geregeld samen met De Grote Post, Art Shelter, het Kursaal en Filmfestival Oostende.

FFO2018

U vindt de Cavalerie sinds kort niet meer op sociale media, omdat wij ons ook niet meer goed voelen in handen van al die Westcoast goeroes én omdat we teveel tijd verloren en kniehoog door bagger en bot geraas moesten waden. Wie op zoek is naar veilige alternatieven:

voor Messenger of Whatsapp > Signal

voor Google zoekmachine > DuckDuckGo

voor Facebook: eender welk café in uw buurt.

En voor wie houdt van liedjes, erfgoed en teksten die hout snijden: Gold Rush. Wat er ons doet aan herinneren dat we nog van Youtube af zouden moeten ook 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s