Ewa ja… 2017

 

fullsizeoutput_1fddDe Lichte Cavalerie heeft het jaar van vals nieuws doorgebracht pendelend tussen zee en stad, ewa ja.  We werkten veel samen met Madoc en die omzwervingen brachten ons van de Plantentuin Meise naar de Scheepsspottersplek van Terneuzen, van Ensor in Oostende naar Health House in Leuven, van het Provinciehuis Brugge naar het Guynemer Memorial in Poelkapelle.

 

Ook in 2018 staat spannend gerief op tafel: de herinrichting van Gruuthuse Brugge, het bezoekerscentrum van De Nieuwe Sluis in Terneuzen, de oplevering van het Ensorhuis Oostende, een tentoonstelling in het Centrum Ronde Van Vlaanderen (met Lance Armstrong niet in de hoofdrol!), ewa ja.

 

De Culturele Erfgoedsector draaide overuren afgelopen jaar. Het nieuwe Erfgoeddecreet zorgde voor opwinding en dossierstress. Wij werkten mee aan het dossier van Design museum Gent, waar u tot de lente nog altijd de bijzondere tentoonstelling Hello Robot kan gaan zien. Met R2D2 hemzelve erbij.

r2d2

Verder verrichtten we hand- en spandiensten voor Kurt Deruyter, Theater Malpertuis, Filmfestival Oostende (gaat Cinema Storck zien, eindelijk weer art house cinema in Oostende!) en rondden we na de zomer ons schooljaar bij DAS Theater in Amsterdam af.

En intussen in Frankrijk: la vie en blue. La Grange d’Amelie is nog altijd vrij en klaar voor vakanties, residenties of anderzijds weg-van-de-wereld-zijn voor een zachte prijs.

 

Wij wensen u voor 2018 veel moed, inzicht, volharding en tijd om wat van waarde is te laten fermenteren en groeien tot iets wat helpt, of minstens troost biedt. Gezondheid!

IMG_1657

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s