VOORJAAR 17

De Cavalerie heeft 2017 ingezet met veel goeie intenties en één vast voornemen: samenwerken. Dat gaan we alvast te komende tijd structureel doen met MADOC, compagnons de route en opdrachtgevers van het eerste uur. En waar ons dat zoal leidt, leest u verder. Maar u kan natuurlijk nog altijd beroep doen op ons Licht Advies, zoals Design Museum Gent, Kurt Deruyter en Maelstrom dat deden dit voorjaar.

design

Daarnaast trokken we samen met Madoc een traject op gang bij Plantentuin Meise, waar we de komende twee jaar werken aan een nieuw verhaal voor plant en mens. (Madoc – Nu Architecten – Heyvaert/Jansen – Something Els, …)

meise

De Mercator kwam na een lange onderhoudsbeurt uit het droogdok, werd weer opgetuigd en voorzien van tekst en uitleg (Madoc – Sign-Tec). Sinds april weer in zijn volle glorie te bewonderen in Oostende.  Ook nog in Oostende werden de eerste stappen gezet voor een vernieuwd Ensorhuis. (Toerisme Oostende – Noa Architecten – Madoc)

In Amsterdam rondden we ons verblijf en het schooljaar af bij DAS THEATRE, in Frankrijk werd een nieuw terras aangelegd bij LA GRANGE D’AMELIE en in Oostende kan u sinds mei (zicht op) de Noordzee huren bij WITTE NACHTEN/WHITE NIGHTS/NUITS BLANCHES, een vintage appartement met zicht op zee en een ideale plek om te werken of niets te doen.

IMG_0426

Deze zomer geen vakantie voor de Cavalerie: we zijn te vinden aan vergadertafels of werven in Meise, Terneuzen, Gent, Antwerpen, Oostende en natuurlijk bij TAZ – 2017. Al is dat laatste niet alleen om te werken. Fijne zomer !

IMG_0416

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s