17!

nieuwjaar

Tja… De Lichte Cavalerie wenst de wereld in het algemeen in ieder geval een béter jaar toe dan de stoet van treurigheid die 2016 was.

Volgens de cijfers hebben we het nog nooit zo goed gehad, volgens de hebbers van de macht worden we bestormd door onheil dat van elders en van links komt. In de nieuwe wereld waar flinke liegende mannen regeren, zijn feiten geparkeerd, is kennis van zaken passé en is een rechtstaat iets waar men niet noodzakelijk rekening moet mee houden richting de redding van het volk en zijn aard.

Het is voorrang van rechts in dit deel van de wereld. Once again. Onderwijs, cultuur, compassie en artikel 1 zijn opties geworden. De democratie is moe, groei is god en al wie het daar niet mee is, wordt verdacht gemaakt. Een mens zou er wereldvreemd van worden.

In die sfeer van gemoedelijkheid en vrolijk opiniërend gehakketak houden wij bij de Cavalerie ons bezig met kunst en cultuur en en dat wat wij uit ons verleden willen leren en overhouden. Straks worden dat nog daden van verzet. Tot die tijd blijven we geloven dat het anders kan. Zinvol en op mensenmaat. Ook in ons werk, maar vooral in ons leven en de wereld die we willen achterlaten voor onze kinderen. We zien u graag in 2017.

Iedereen heeft het recht zich te vergissen in zijn meningen. Maar niemand heeft het recht zich te vergissen in de feiten.quote end (Bernard M. Baruch) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s