16!

2015 was in ’t algemeen en bijna overal een jaar vol botsende mensen, meningen en gedachten. Net als 2014. Het ging vooral over gelijk hebben en gelijk krijgen, zelden over meningen, plekken, levens delen. Dat zal in 2016 niet anders zijn. En toch…wij blijven geloven dat delen beter werkt dan hebben. Dat minder eigenlijk meer is. Dat het niet over “mij” maar over “ons” gaat. Dat we werken om te leven, niet omgekeerd. En daar werken wij aan, dag en nacht. Dat kan dus nog beter, dat laatste.

inspire

Wij werkten afgelopen jaar samen met veel inspirerende mensen en organisaties. Dankuwel Madoc, Contour, Taalunie, Idrops, Vrijstaat O, Spin, Action Zoo Humain, Spin, Leporello, Filmfestival Oostende, La Luna, Cc Kortrijk, Crew, kleinVerhaal, De Werf, Superamas, Maison Caro, Transfo Zwevegem, domein Raversyde, Groendienst Gent,  Piet de Blaeij, Koen Bovée, Jasper Stevens, Peter Willems, Pieter Blondé en de Vlaamse Erfgoed Bibliotheek. Wij hebben veel geleerd, veel gelachen en mooie dingen gedaan samen.

De Lichte Cavalerie gaat 2016 in met moed en goesting. En mooie nieuwe projecten met Vrijstaat O-De Werf, de Vlaamse Erfgoed Bibliotheek, Amsterdams Fonds voor Kunsten, Madoc en Action Zoo Humain. En al wie ons inspireert om meer en beter mens te worden, in ons werk en ook daarnaast. May the force be with you…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s