intussen in juli

IMG_6340De Cavalerie zomert een beetje, maar dat betekent niet dat we niet onderweg geweest zijn de jongste maanden. Wij werken met verschillende organisaties aan de voorbereiding van subsidiedossiers voor het Vlaamse kunstendecreet. Een nieuw decreet met bijhorende onzekerheden, een nieuwe minister met toegevoegde ideeën en krappe budgetten staan garant voor pittige debatten over noodzaak, haalbaarheid en “wat als…”scenario’s. Nog tot eind september op onze agenda’s. Resultaten en meegeleverde onrust, opluchting en oproer worden verwacht voorjaar 2016.

Ook erfgoed en oorlog bleef ons beroeren. Samen met Madoc werkten we o.a. aan een nieuwe intro-ruimte voor de Atlantikwall in Domein Raversyde in Oostende. Vanaf september actief !

IMG_6264Tussendoor klepperde de Cavalerie ook nog heen en weer naar La Grange d’Amelie, waar een groeiende groep internationale gasten de zomer van hun leven beleven. Met gemiddelde temperaturen van 30°C maakt de Charente zijn belofte van zonrijk gebied helemaal waar. Zoals gezegd: de Cavalerie zomert en haalt zijn leesachterstand in op het strand.

IMG_6378In september vindt u ons bij Vrijstaat 0. waar we mee hopen te zorgen voor “Troost en Verzet”, een boeiend residentieproject waar creatieve denkers en doeners zich een week lang buigen over de grote vragen en kleine oplossingen in de stad van nu en morgen.

Reminder !  Mieke vindt u vanaf september niet meer in New York op 44 hoog ter verdediging van de Vlaamse Culturele Zaken, maar wel aan het roer van De Brakke Grond, het huis voor Vlaamse Zaken in Amsterdam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s